Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /customers/2/5/7/hulpaanhaiti.org/httpd.www/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /customers/2/5/7/hulpaanhaiti.org/httpd.www/includes/menu.inc).

deel deze pagina op facebook

Actie in uw school, kerk of vereniging

Elke school, kerk of vereniging kan actie ondernemen om het werk van HAH te ondersteunen.

HAH kan perfect ingeschakeld worden in het bestaande lessenrooster of activiteitenprogramma.

1) Informatief luik:

Een presentatie van de situatie in de sloppenwijken van Haïti is ontegensprekelijk een beklijvende belevenis. Zowel kinderen als volwassenen kunnen hun ogen haast niet geloven als ze zien in welke omstandigheden de Haïtianen leven, in onze 21e eeuw!

2) Ondersteunend luik:

Veel kerken, scholen en verenigingen steunen een "Goed Doel". U kan de opbrengst van een activiteit schenken aan een specifiek project van HAH of kan het inzetten voor de algemene ondersteuning van onze werking. U kan bijvoorbeeld een Haïtiaans kindje sponsoren.

U ontvangt dan jaarlijks een foto en informatie over het pleegkind, een korte gezinsevaluatie en zelfs een tekening of een briefje van uw pleegkindje.  Zo blijft het project leven in uw groep!

Indien de fondsen het toelaten, adviseren wij u om met de opbrengst van de actie één kindje te steunen over meerdere jaren, in plaats van meerdere kindjes te steunen voor slechts één jaar.

Contacteer Patricia voor meer info via info/contact.
e-mail: info@hulpaanhaiti.org
tel: 09/ 348 86 53
GSM: 04747/ 31 77 25