Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /customers/2/5/7/hulpaanhaiti.org/httpd.www/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /customers/2/5/7/hulpaanhaiti.org/httpd.www/includes/menu.inc).

deel deze pagina op facebook

Diavoorstellingen

Om het werk van HAH bekend te maken worden PowerPoint voorstellingen gegeven in kerken, scholen en verenigingen. Tijdens een voorstelling vertelt Patricia hoe het is om te (over)leven in een sloppenwijk. Het werk van HAH wordt voorgesteld en de mogelijkheden om de organisatie te steunen. Met didactisch materiaal kan u kennis maken met de dagelijkse realiteit in Haïti.

In de sloppenwijken van Port-au-Prince leven mensen in erbarmelijke omstandigheden. Kleine huisjes opgetrokken uit hout en oude golfplaten of gebouwd in cementblokken. Er is nauwelijks stromend water, open riolering en de electriciteit is erbarmelijk. Vrouwen en kinderen sleuren er dagelijks met emmers water. Toiletten zijn eerder uitzonderlijk, waardoor er her en der menselijke uitwerpselen te vinden zijn. De wegen zijn in slechte staat, zelfs in de hoofdstad, waardoor er weinig industrie is.

De laatste jaren werden er veel inspanningen geleverd door buitenlandse organisaties en de Haïtiaanse overheid. De toevoer van water en elektriciteit zijn dan ook verbeterd ten opzichte van een twintigtal jaren geleden.

Voor inlichtingen over een PowerPoint Voorstellingdiavoorstelling kan u contact opnemen met HAH.

Contacteer Patricia via info/contact
e-mail: info@hulpaanhaiti.org
tel: 09/ 348 86 53
GSM: 04747/ 31 77 25