Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /customers/2/5/7/hulpaanhaiti.org/httpd.www/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /customers/2/5/7/hulpaanhaiti.org/httpd.www/includes/menu.inc).

deel deze pagina op facebook

Melkprogramma

In 2005 startte HAH met een melkprogramma omdat het meerendeel van de arme gezinnen geen geld hebben om hun kinderen melk te laten drinken. Elke vrijdagochtend bedeelt HAH melk met brood voor ongeveer 50 kleuters in école evangelique in Drouillard. Dit bleek al snel een groot succes. Op amper 10 min. is de melkbedeling voltooid, de kinderen lustten het witte goedje als zoete koek.

Vanaf schooljaar 2013-2014 wordt deze taak overgenomen door de school. HAH voorziet een budget waarmee de directeur Mr. Lauristal het melkprogramma kan bekostigen. Mevrouw Contave, die op school verantwoordelijk is voor het drinkwater en de onderhoud, staat in voor de aankoop van verse melk en brood. Samen met de leerkrachten van de kleuterklassen bedelen zij de melk aan de kleuters.
Het melkprogramma wordt gefinancierd door vrije giften.