Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3146 van /customers/2/5/7/hulpaanhaiti.org/httpd.www/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /customers/2/5/7/hulpaanhaiti.org/httpd.www/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2394 van /customers/2/5/7/hulpaanhaiti.org/httpd.www/includes/menu.inc).

deel deze pagina op facebook

Nieuwsbrieven

1 Januari 2019

Beste sponsors en donateurs

HAH wenst u allen een gezegend en gezond 2019 !

Wij wensen alle studenten goede moed bij het studeren en geslaagde examens.

Algemeen
Pasteur Dieussée
Via Mr. Lauristal heb ik vernomen dat pasteur Dieusée weer helemaal de oude is nadat hij in de kliniek was opgenomen met longontsteking.
Hij dankt de mensen in België die voor zijn herstel hebben gebeden.

11 November 2018

Beste sponsors en donateurs

Algemeen
Mr. Lauristal heeft onlangs laten weten dat Pasteur Dieusée een longontsteking heeft opgelopen. Hij is nog steeds in behandeling met medicatie maar zijn toestand is verbeterd.

8 Augustus 2018

Beste sponsors en donateurs

Algemeen
Oxfam investeert $ 2 miljoen om seksueel misbruik te voorkomen

Oxfam verzorgde een initiële opleiding voor 119 personeelsleden bij het onderzoeken van preventie- en beschermingskwesties, als onderdeel van het "tienpuntenplan" dat in februari werd gelanceerd na kritiek op het doel van het behandelen van bepaalde gevallen, inclusief gevallen van seksueel misbruik gepleegd door voormalige personeelsleden in Haïti.

7 Juli 2018

Beste sponsors en donateurs

HAH WENST U ALLEN EEN FIJNE ZOMER EN VAKANTIE

HULP AAN HAITI
Privacyregels

Onlangs traden de nieuwe Europese Privacyregels in werking. HAH heeft in al die jaren NOOIT adressen of telefoonnummers van sponsors en donateurs doorgegeven aan derden in België of Haïti. Daarom dat bij de correspondentie nooit adressen op de brieven mogen staan.

6 Juni 2018

Beste sponsors en donateurs

Algemeen
Britse Oxfam-baas stapt op

De baas van de Britse tak van Oxfam stapt aan het eind van dit jaar op. Dat maakte de hulporganisatie bekend. Mark Goldring lag onder vuur nadat duidelijk was geworden dat Oxfam-medewerkers in 2010 en 2011 op Haïti zich hadden misdragen tijdens hun humanitaire missie.

5 Mei 2018

Beste sponsors en donateurs

Algemeen
Tysea krijgt 3.500 euro voor kinderen van Haïti

De Kortrijkse Soroptimisten organiseerden op Vrouwendag een filmavond. De opbrengst van 3.500 euro gaat naar een weeshuis in Haïti. Tysea is gelegen in Carrefour ongeveer 8 km van de hoofdstad Port-au-Prince.

Pagina's