Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2394 van /customers/2/5/7/hulpaanhaiti.org/httpd.www/includes/menu.inc).

deel deze pagina op facebook

Nieuwsbrieven

2019 06

Beste sponsors en donateurs

Algemeen
Rode Kruis beloofde huizenbouw na aardbeving

Het Rode Kruis beloofde Haïti om honderdduizenden huizen te bouwen voor mensen die dakloos waren geworden door de verwoestende aardbeving van 2010, maar ze hebben massaal gefaald. Wraakroepend, dit terwijl er nog steeds mensen in een tentenkampen wonen.
130.000 huizen beloofd, slechts 6 gebouwd ondanks het feit dat er ongeveer een 500 miljoen dollar is geschonken.
Bron: posted to Conspiracy theories

2019 05

Beste sponsors en donateurs

Algemeen
protesten

Door de gewelddadige betogingen van April was het sociale en economische leven in en rond de hoofdstad Port-au-Prince weer helemaal verstoord. ook scholen waren uit veiligheidsoverweging gesloten. De betogers blijven het ontslag van president Moïse eisen. De Haïtiaanse bevolking heeft Pasen in mineur gevierd.

2019 01

Beste sponsors en donateurs

HAH wenst u allen een gezegend en gezond 2019 !

Wij wensen alle studenten goede moed bij het studeren en geslaagde examens.

Algemeen
Pasteur Dieussée
Via Mr. Lauristal heb ik vernomen dat pasteur Dieusée weer helemaal de oude is nadat hij in de kliniek was opgenomen met longontsteking.
Hij dankt de mensen in België die voor zijn herstel hebben gebeden.

11 November 2018

Beste sponsors en donateurs

Algemeen
Mr. Lauristal heeft onlangs laten weten dat Pasteur Dieusée een longontsteking heeft opgelopen. Hij is nog steeds in behandeling met medicatie maar zijn toestand is verbeterd.

Pagina's