Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /customers/2/5/7/hulpaanhaiti.org/httpd.www/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /customers/2/5/7/hulpaanhaiti.org/httpd.www/includes/menu.inc).

deel deze pagina op facebook

Sponsor wachtlijst

Sponsorschappen geven kinderen een kans!

Geef een arm kind de kans op onderwijs dat zicht geeft op een betere job.

Enkele levensverhalen

Claire volgde via HAH lager onderwijs en algemeen secundair onderwijs. Ze volgde hoger onderwijs en werd verpleegster. Momenteel werkt ze in een ziekenhuis in de stad. Ze is getrouwd en heeft 2 kinderen die niet hoeven gesponsord worden.

Elmine werd door HAH gesponsord vanaf het lager onderwijs. Ze studeerde talen aan de universiteit. Na bemiddeling van HAH, werkt ze als tolk voor de VN. Zij doet er vooral administratief vertaalwerk en mondelinge vertaling voor buitenlanders.

Noël is een jongen die pas op oudere leeftijd naar school werd gestuurd. Hij had het moeilijk in het lager onderwijs en kon de leerstof nauwelijks verwerken. Hij behaalde het attest lager onderwijs en volgde een beroepsopleiding als schoenmaker. Hij werkt nu bij een patron en kan zelfstandig schoenen op maat maken. Hij verdient vooral de kost door op de markt voor klanten herstellingen uit te voeren.

HAH heeft een wachtlijst met kinderen die op een persoonlijke sponsor wachten.
Bij de start van het nieuwe schooljaar zuller er meer kinderen worden geselecteerd die in aanmerking komen voor sponsoring, u kan alvast inschrijven.

 

Marena Cavensy 036 / jongen
geboortedaum: 16/11/2007
klas: tweede leerjaar
broers:2
zussen:1
woonplaats:Bois Neuf
vader:Oscar - arbeider
moeder:Juslene - handelaarster

Meance Daheberson - 220 / jongen
geboortedatum: 14/09/2007
klas: tweede leerjaar
broers: 1
zussen: 0
woonplaats: Bois Neuf
vader: Jean eberd - chauffeur
moeder: Dadine - handelaarster