Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /customers/2/5/7/hulpaanhaiti.org/httpd.www/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /customers/2/5/7/hulpaanhaiti.org/httpd.www/includes/menu.inc).

deel deze pagina op facebook

Wie zijn wij

Even voorstellen

Hulp aan Haïti (HAH) is een privé-hulporganisatie die in 1990 werd opgericht door het echtpaar Etienne Leyn en Patricia De Beul uit Lokeren. Het echtpaar Leyn – De Beul ziet het als hun christelijke opdracht om voor de armen in onze hedendaagse, schijnbaar verwarde wereld te zorgen. Etienne en Patricia voelen zich thuis in de sloppenwijken van Port-au-Prince. Ze leven er sober onder de armen om de mensen en kinderen dankzij uw steun een sprankeltje hoop, vreugde en toekomst te brengen. Deze taak is niet altijd gemakkelijk om dragen maar met de kracht van de Heer lukt het hen om het leed te verzachten. Etienne en Patricia hebben twee geadopteerde dochters afkomstig uit Haïti. 

Etienne is overleden op 20/07/2012.

Patricia heeft momenteel een nieuwe partner DR. Maxime Arnoux.